Detail publikačního výsledku

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Anglický název

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Anglický abstrakt

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Klíčová slova

isoflavones, HPLC ,Quantification

Klíčová slova v angličtině

isoflavones, HPLC ,Quantification

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Vydáno

22.12.2005

Místo

Brno

ISSN

1211-3395

Periodikum

Scripta medica

Svazek

06

Číslo

1

Stát

Česká republika

Strany od

56

Strany do

61

Strany počet

6

BibTex

@article{BUT46380,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
  journal="Scripta medica",
  year="2005",
  volume="06",
  number="1",
  pages="56--61",
  issn="1211-3395"
}