Detail publikačního výsledku
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Anglický název
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Anglický abstrakt
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Klíčová slova
isoflavones, HPLC ,Quantification
Klíčová slova v angličtině
isoflavones, HPLC ,Quantification
Autoři
VRÁNOVÁ, D.
Vydáno
22.12.2005
Místo
Brno
ISSN
1211-3395
Periodikum
Scripta medica
Svazek
06
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
56
Strany do
61
Strany počet
6
BibTex
@article{BUT46380,
author="Dana {Vránová}",
title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
journal="Scripta medica",
year="2005",
volume="06",
number="1",
pages="56--61",
issn="1211-3395"
}