Detail publikačního výsledku

The use of ultrasound extraction for the rapid determination of chlorides in meat products

ŠUCMAN, Emanuel; BEDNÁŘ, Jiří

Originální název

The use of ultrasound extraction for the rapid determination of chlorides in meat products

Anglický název

The use of ultrasound extraction for the rapid determination of chlorides in meat products

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

A new sample preparation method was developed for the determination of chloride in meat products using chloride ion selective electrode

Anglický abstrakt

A new sample preparation method was developed for the determination of chloride in meat products using chloride ion selective electrode

Klíčová slova

ISE, meat products, chloride

Klíčová slova v angličtině

ISE, meat products, chloride

Autoři

ŠUCMAN, Emanuel; BEDNÁŘ, Jiří

Vydáno

15.01.2003

Místo

Košice, SR

ISSN

0015-5748

Periodikum

Folia Veterinaria

Svazek

47

Číslo

1

Stát

Slovenská republika

Strany od

199

Strany do

202

Strany počet

4

BibTex

@article{BUT46642,
  author="Emanuel {Šucman} and Jiří {Bednář}",
  title="The use of ultrasound extraction for the rapid determination of chlorides in meat products",
  journal="Folia Veterinaria",
  year="2003",
  volume="47",
  number="1",
  pages="199--202",
  issn="0015-5748"
}