Detail publikačního výsledku
The use of ultrasound extraction for the rapid determination of chlorides in meat products
ŠUCMAN, Emanuel; BEDNÁŘ, Jiří
Originální název
The use of ultrasound extraction for the rapid determination of chlorides in meat products
Anglický název
The use of ultrasound extraction for the rapid determination of chlorides in meat products
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
A new sample preparation method was developed for the determination of chloride in meat products using chloride ion selective electrode
Anglický abstrakt
A new sample preparation method was developed for the determination of chloride in meat products using chloride ion selective electrode
Klíčová slova
ISE, meat products, chloride
Klíčová slova v angličtině
ISE, meat products, chloride
Autoři
ŠUCMAN, Emanuel; BEDNÁŘ, Jiří
Vydáno
15.01.2003
Místo
Košice, SR
ISSN
0015-5748
Periodikum
Folia Veterinaria
Svazek
47
Číslo
1
Stát
Slovenská republika
Strany od
199
Strany do
202
Strany počet
4
BibTex
@article{BUT46642,
author="Emanuel {Šucman} and Jiří {Bednář}",
title="The use of ultrasound extraction for the rapid determination of chlorides in meat products",
journal="Folia Veterinaria",
year="2003",
volume="47",
number="1",
pages="199--202",
issn="0015-5748"
}