Detail publikačního výsledku

Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.

VÍTOVÁ, E., LOUPANCOVÁ, B., ŠTOUDKOVÁ, H., ZEMANOVÁ, J., BABÁK, L.

Originální název

Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.

Anglický název

Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Some important aroma compounds were found in three types of dark CHC with different composition (cocoa butter, vegetable fat, cocoa dry matter). Their aroma profiles were different.

Anglický abstrakt

Some important aroma compounds were found in three types of dark CHC with different composition (cocoa butter, vegetable fat, cocoa dry matter). Their aroma profiles were different.

Klíčová slova

chocolate, aroma, GC

Klíčová slova v angličtině

chocolate, aroma, GC

Autoři

VÍTOVÁ, E., LOUPANCOVÁ, B., ŠTOUDKOVÁ, H., ZEMANOVÁ, J., BABÁK, L.

Rok RIV

2010

Vydáno

11.09.2008

Nakladatel

Chemické listy

Místo

Brno

ISSN

1213-7103

Periodikum

CHEMICKE LISTY

Svazek

102

Číslo

15

Stát

Česká republika

Strany od

817

Strany do

819

Strany počet

2

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@article{BUT46730,
  author="Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and Libor {Babák}",
  title="Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.",
  journal="CHEMICKE LISTY",
  year="2008",
  volume="102",
  number="15",
  pages="817--819",
  issn="0009-2770"
}