Detail publikačního výsledku

Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts

ŠŤAVÍKOVÁ, L.; POLOVKA, M.; HOHNOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.

Originální název

Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts

Anglický název

Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

A complex study of grape skin ethanolic extracts preparated by Pressurized Fluid Extraction (PFE) from two vine grape varieties, St. Laurent and Alibernet is presented.

Anglický abstrakt

A complex study of grape skin ethanolic extracts preparated by Pressurized Fluid Extraction (PFE) from two vine grape varieties, St. Laurent and Alibernet is presented.

Klíčová slova

PFE, grape skin, TPC, CIE Lab, EPR, ABTS, DPPH

Klíčová slova v angličtině

PFE, grape skin, TPC, CIE Lab, EPR, ABTS, DPPH

Autoři

ŠŤAVÍKOVÁ, L.; POLOVKA, M.; HOHNOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.

Rok RIV

2010

Vydáno

01.01.2009

ISSN

1212-1800

Periodikum

CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES

Svazek

26

Číslo

S

Stát

Česká republika

Strany od

43

Strany do

48

Strany počet

6

BibTex

@article{BUT49144,
  author="Lenka {Šťavíková} and Martin {Polovka} and Barbora {Hohnová} and Jana {Zemanová}",
  title="Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts",
  journal="CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES",
  year="2009",
  volume="26",
  number="S",
  pages="43--48",
  issn="1212-1800"
}