Detail publikačního výsledku
Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts
ŠŤAVÍKOVÁ, L.; POLOVKA, M.; HOHNOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts
Anglický název
Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
A complex study of grape skin ethanolic extracts preparated by Pressurized Fluid Extraction (PFE) from two vine grape varieties, St. Laurent and Alibernet is presented.
Anglický abstrakt
A complex study of grape skin ethanolic extracts preparated by Pressurized Fluid Extraction (PFE) from two vine grape varieties, St. Laurent and Alibernet is presented.
Klíčová slova
PFE, grape skin, TPC, CIE Lab, EPR, ABTS, DPPH
Klíčová slova v angličtině
PFE, grape skin, TPC, CIE Lab, EPR, ABTS, DPPH
Autoři
ŠŤAVÍKOVÁ, L.; POLOVKA, M.; HOHNOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.
Rok RIV
2010
Vydáno
01.01.2009
ISSN
1212-1800
Periodikum
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Svazek
26
Číslo
S
Stát
Česká republika
Strany od
43
Strany do
48
Strany počet
6
BibTex
@article{BUT49144,
author="Lenka {Šťavíková} and Martin {Polovka} and Barbora {Hohnová} and Jana {Zemanová}",
title="Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts",
journal="CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES",
year="2009",
volume="26",
number="S",
pages="43--48",
issn="1212-1800"
}