Detail publikace
Studie antimutagenních a antioxidačních vlastností přírodních ovozných a zeleninových šťáv
MIKULCOVÁ, A. MACUCHOVÁ, S. TIHLÁŘOVÁ, E. CHVÁTALOVÁ, R. PTÁČEK, P. KUBEŠOVÁ, J. KOMÁROVÁ, M.
Originální název
Studie antimutagenních a antioxidačních vlastností přírodních ovozných a zeleninových šťáv
Anglický název
Study of antimutagenic and antioxidative characteristics of natural fruit and vegetable juices
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Studie antimutagenních a antioxidačních vlastností přírodních ovozných a zeleninových šťáv
Klíčová slova
fruit jiuce, vegetable jiuce, antioxidants, antimutagenes
Autoři
MIKULCOVÁ, A.; MACUCHOVÁ, S.; TIHLÁŘOVÁ, E.; CHVÁTALOVÁ, R.; PTÁČEK, P.; KUBEŠOVÁ, J.; KOMÁROVÁ, M.
Vydáno
4. 9. 2005
Místo
Bratislava
ISSN
1336-7242
Periodikum
ChemZi
Ročník
1
Číslo
1
Stát
Slovenská republika
Strany od
274
Strany do
274
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT60253,
author="Andrea {Mikulcová} and Simona {Macuchová} and Edita {Tihlářová} and Radka {Chvátalová} and Petr {Ptáček} and Jitka {Melounová} and Marianna {Komárová}",
title="Studie antimutagenních a antioxidačních vlastností přírodních ovozných a zeleninových šťáv",
year="2005",
journal="ChemZi",
volume="1",
number="1",
pages="274--274",
address="Bratislava",
issn="1336-7242",
note="abstract"
}