Detail publikace

Studie antimutagenních a antioxidačních vlastností přírodních ovozných a zeleninových šťáv

MIKULCOVÁ, A. MACUCHOVÁ, S. TIHLÁŘOVÁ, E. CHVÁTALOVÁ, R. PTÁČEK, P. KUBEŠOVÁ, J. KOMÁROVÁ, M.

Originální název

Studie antimutagenních a antioxidačních vlastností přírodních ovozných a zeleninových šťáv

Anglický název

Study of antimutagenic and antioxidative characteristics of natural fruit and vegetable juices

Typ

abstrakt

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Studie antimutagenních a antioxidačních vlastností přírodních ovozných a zeleninových šťáv

Klíčová slova

fruit jiuce, vegetable jiuce, antioxidants, antimutagenes

Autoři

MIKULCOVÁ, A.; MACUCHOVÁ, S.; TIHLÁŘOVÁ, E.; CHVÁTALOVÁ, R.; PTÁČEK, P.; KUBEŠOVÁ, J.; KOMÁROVÁ, M.

Vydáno

4. 9. 2005

Místo

Bratislava

ISSN

1336-7242

Periodikum

ChemZi

Ročník

1

Číslo

1

Stát

Slovenská republika

Strany od

274

Strany do

274

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT60253,
  author="Andrea {Mikulcová} and Simona {Macuchová} and Edita {Tihlářová} and Radka {Chvátalová} and Petr {Ptáček} and Jitka {Melounová} and Marianna {Komárová}",
  title="Studie antimutagenních a antioxidačních vlastností přírodních ovozných a zeleninových šťáv",
  year="2005",
  journal="ChemZi",
  volume="1",
  number="1",
  pages="274--274",
  address="Bratislava",
  issn="1336-7242",
  note="abstract"
}