Detail publikace

Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině

VESPALCOVÁ, M. DRDÁK, M. GIERC, D. VOŠMEROVÁ, D.

Originální název

Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině

Anglický název

Determination of bisphenol A in canned food, 1. in canned vegetables

Typ

abstrakt

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Pposter popisuje vývoj HPLC metody stanovení bisfenolu A v zeleninových konzervách.

Anglický abstrakt

Poster describes the development of HPLC method for bisphenol A determination in vegetable cans.

Klíčová slova

HPLC; bisfenol A; konzervovaná zelenina

Klíčová slova v angličtině

HPLC; bisphenol A; canned vegetable

Autoři

VESPALCOVÁ, M.; DRDÁK, M.; GIERC, D.; VOŠMEROVÁ, D.

Vydáno

17. 5. 1999

Nakladatel

VÚPP

Místo

Praha

Strany od

16

Strany do

17

Strany počet

2

BibTex

@misc{BUT60301,
  author="Milena {Vespalcová} and Milan {Drdák} and David {Gierc} and Dagmar {Vošmerová}",
  title="Stanovení bisfenolu A v konzervovaných potravinách, 1. v konzervované zelenině",
  booktitle="Sborník abstraktů z konference XXX. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="1999",
  pages="16--17",
  publisher="VÚPP",
  address="Praha",
  note="abstract"
}