Detail publikace
Stanovení antokyanů ve slupkách červených hroznů pomocí extrakce za zvýšené teploty a tlaku a HPLC
HOHNOVÁ, B. ŠŤAVÍKOVÁ, L.
Originální název
Stanovení antokyanů ve slupkách červených hroznů pomocí extrakce za zvýšené teploty a tlaku a HPLC
Anglický název
Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Stanovení 3-monoglukosidových barviv obsažených ve slupkách červených hroznů odrůdy Alibernet pomoci PFE a HPLC.
Anglický abstrakt
Determination of 3-monoglucoside anthocyanins in red grape skin of variety Alibernet by PFE and HPLC.
Klíčová slova
PFE, hroznové slupky
Klíčová slova v angličtině
PFE, grape skin
Autoři
HOHNOVÁ, B.; ŠŤAVÍKOVÁ, L.
Vydáno
11. 9. 2008
ISBN
978-80-7375-208-8
Kniha
Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost, Lednice, 11.- 12. 9. 2008
Strany od
38
Strany do
38
BibTex
@misc{BUT60850,
author="Barbora {Hohnová} and Lenka {Šťavíková}",
title="Stanovení antokyanů ve slupkách červených hroznů pomocí extrakce za zvýšené teploty a tlaku a HPLC",
booktitle="Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost, Lednice, 11.- 12. 9. 2008",
year="2008",
pages="38--38",
isbn="978-80-7375-208-8",
note="abstract"
}