Detail publikačního výsledku
Studium vlastností sladidla neohesperidinu dihydrochalkonu z hlediska potřeb moderních separačních metod
VESPALCOVÁ, M.; VÍTKOVÁ, M.; FIŠERA, M.
Originální název
Studium vlastností sladidla neohesperidinu dihydrochalkonu z hlediska potřeb moderních separačních metod
Anglický název
Study of properties of neohesperidin dihydrochalcone sweetener from the point of view the needs of modern separation techniques
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Poster prezentuje výsledky studia stability náhradního sladidla neohesperidinu dihydrochalkonu (NHDC) ve slabě alkalických elektrolytech (pH 6 - 11), které mohou být použity k elektroforetickému stanovení NHDC.
Anglický abstrakt
Poster presents the results of the stability study of sweetener neohesperidin dihydrochalcone (NHDC) in weakly alkaline electrolytes (pH 6 - 11), which can be used to NHDC determine by capillary electrophoresis.
Klíčová slova
kapilární elektroforéza; neohesperidin dihydrochalkon; náhradní sladidlo
Klíčová slova v angličtině
capillary izotachophoresis; neohesperidin dihydrochalcone; alternative sweetener
Autoři
VESPALCOVÁ, M.; VÍTKOVÁ, M.; FIŠERA, M.
Rok RIV
2014
Vydáno
28.05.2001
Nakladatel
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Místo
Praha
ISBN
80-902671-3-0
Kniha
Sborník souhrnů sdělení z XXXII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Strany od
14
Strany do
14
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@inproceedings{BUT61075,
author="Milena {Vespalcová} and Monika {Vítková} and Miroslav {Fišera}",
title="Studium vlastností sladidla neohesperidinu dihydrochalkonu z hlediska potřeb moderních separačních metod",
booktitle="Sborník souhrnů sdělení z XXXII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2001",
number="1",
pages="14--14",
publisher="Výzkumný ústav potravinářský Praha",
address="Praha",
isbn="80-902671-3-0"
}