Detail publikačního výsledku
Isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.
DRÁBKOVÁ, M.; MÁROVÁ, I.
Originální název
Isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.
Anglický název
Isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
The aim of this work was to find suitable procedure for isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.
Anglický abstrakt
The aim of this work was to find suitable procedure for isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.
Klíčová slova
red yeasts; subcellular fractions; carotenoids
Klíčová slova v angličtině
red yeasts; subcellular fractions; carotenoids
Autoři
DRÁBKOVÁ, M.; MÁROVÁ, I.
Vydáno
10.05.2006
Nakladatel
Ceskoslovenská společnost mikrobiologická, Komise pro kvasinky
Místo
Smolenice; Slovensko
ISBN
1336-4839
Kniha
Book of Abstracts
Strany od
83
Strany do
83
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@misc{BUT61094,
author="Michaela {Drábková} and Ivana {Márová}",
title="Isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.",
booktitle="Book of Abstracts",
year="2006",
pages="83--83",
publisher="Ceskoslovenská společnost mikrobiologická, Komise pro kvasinky",
address="Smolenice; Slovensko",
isbn="1336-4839",
note="Abstract"
}