Detail publikačního výsledku

Isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.

DRÁBKOVÁ, M.; MÁROVÁ, I.

Originální název

Isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.

Anglický název

Isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.

Druh

Abstrakt

Originální abstrakt

The aim of this work was to find suitable procedure for isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.

Anglický abstrakt

The aim of this work was to find suitable procedure for isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.

Klíčová slova

red yeasts; subcellular fractions; carotenoids

Klíčová slova v angličtině

red yeasts; subcellular fractions; carotenoids

Autoři

DRÁBKOVÁ, M.; MÁROVÁ, I.

Vydáno

10.05.2006

Nakladatel

Ceskoslovenská společnost mikrobiologická, Komise pro kvasinky

Místo

Smolenice; Slovensko

ISBN

1336-4839

Kniha

Book of Abstracts

Strany od

83

Strany do

83

Strany počet

1

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@misc{BUT61094,
  author="Michaela {Drábková} and Ivana {Márová}",
  title="Isolation and characterization of some subcellular fractions of stressed red yeasts.",
  booktitle="Book of Abstracts",
  year="2006",
  pages="83--83",
  publisher="Ceskoslovenská společnost mikrobiologická, Komise pro kvasinky",
  address="Smolenice; Slovensko",
  isbn="1336-4839",
  note="Abstract"
}