Detail publikace

Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.

Anglický název

Determination of meat and and soy proteins in mixed food from their HPLC amino- acid patern by the multivariant analysis.

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Kombinace HPLC a pomocí počítačové AK analýzy nejen současně určuje několik proteinů, ale také eliminuje nevýhodu metod ...

Anglický abstrakt

The combination of HPLC and computer-assisted amino acids analysis not only simultaneously determines several proteins,but also eliminates the disadvantageof the methods...

Klíčová slova v angličtině

food, HPLC, amino-acids,multivariant analysis

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2001

Vydáno

31. 8. 2000

Nakladatel

ZF MZLU v Brně

Místo

Lednice

ISBN

1999-00061

Kniha

Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication.

Strany od

23

Strany do

23

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT6150,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Stanovení masových a sójových proteinů na základě multivariantní analýzy jejich AK složení zjištěného pomocí metody HPLC.",
  booktitle="Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication.",
  year="2000",
  pages="1",
  publisher="ZF MZLU v Brně",
  address="Lednice",
  isbn="1999-00061"
}