Detail publikačního výsledku

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

Anglický název

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....

Anglický abstrakt

Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....

Klíčová slova v angličtině

food, meat soy proteins,HPLC

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2011

Vydáno

22.05.2004

Nakladatel

VÚP Praha

Místo

Praha

ISBN

80-902671-8-1

Kniha

XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Strany od

25

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT6450,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.",
  booktitle="XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2004",
  pages="1",
  publisher="VÚP Praha",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-8-1"
}