Detail publikačního výsledku

Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication

LAPČÍK, L., LAPČÍKOVÁ, B., ZMEŠKAL, O.

Originální název

Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication

Anglický název

Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Autoři

LAPČÍK, L., LAPČÍKOVÁ, B., ZMEŠKAL, O.

Vydáno

01.01.2000

Nakladatel

Zemědělská fakulta MZLU

Místo

Lednice

Kniha

Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication

Strany od

18

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT6653,
  author="Lubomír {Lapčík} and Barbora {Lapčíková} and Oldřich {Zmeškal}",
  title="Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication",
  booktitle="Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication",
  year="2000",
  number="1",
  pages="1",
  publisher="Zemědělská fakulta MZLU",
  address="Lednice"
}