Detail publikačního výsledku
Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication
LAPČÍK, L., LAPČÍKOVÁ, B., ZMEŠKAL, O.
Originální název
Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication
Anglický název
Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Autoři
LAPČÍK, L., LAPČÍKOVÁ, B., ZMEŠKAL, O.
Vydáno
01.01.2000
Nakladatel
Zemědělská fakulta MZLU
Místo
Lednice
Kniha
Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication
Strany od
18
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT6653,
author="Lubomír {Lapčík} and Barbora {Lapčíková} and Oldřich {Zmeškal}",
title="Two Newer Physical Methods of Beverage Authentication",
booktitle="Modern Analytical Methods for Food and Beverage Authentication",
year="2000",
number="1",
pages="1",
publisher="Zemědělská fakulta MZLU",
address="Lednice"
}