Detail publikačního výsledku
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
Anglický název
Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs
Druh
Dizertace
Originální abstrakt
Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech
Anglický abstrakt
Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs
Klíčová slova v angličtině
bitter peptides, mould cheeses, electrophoresis, sensory analysis
Autoři
ZEMANOVÁ, J.
Vydáno
21.12.2005
Nakladatel
FCH VUT
Místo
Brno
Kniha
disertační práce
Strany do
220
Strany počet
220
BibTex
@misc{BUT66804,
author="Jana {Zemanová}",
title="Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech",
booktitle="disertační práce",
year="2005",
pages="220",
publisher="FCH VUT",
address="Brno"
}