Detail publikačního výsledku

Antimutagenic effects of food antioxidants

BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.

Originální název

Antimutagenic effects of food antioxidants

Anglický název

Antimutagenic effects of food antioxidants

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Antimutagenic effects of food antioxidants

Anglický abstrakt

Antimutagenic effects of food antioxidants

Klíčová slova v angličtině

Antimutagenic, food,antioxidants

Autoři

BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.

Vydáno

10.09.2002

Nakladatel

ČSCH

Místo

Brno

ISBN

0009-2770

Kniha

Chemické listy

Strany od

158

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT7224,
  author="Radka {Buňková} and Ivana {Márová}",
  title="Antimutagenic effects of food antioxidants",
  booktitle="Chemické listy",
  year="2002",
  pages="2",
  publisher="ČSCH",
  address="Brno",
  isbn="0009-2770"
}