Detail publikačního výsledku
Antimutagenic effects of food antioxidants
BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.
Originální název
Antimutagenic effects of food antioxidants
Anglický název
Antimutagenic effects of food antioxidants
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Antimutagenic effects of food antioxidants
Anglický abstrakt
Antimutagenic effects of food antioxidants
Klíčová slova v angličtině
Antimutagenic, food,antioxidants
Autoři
BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.
Vydáno
10.09.2002
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISBN
0009-2770
Kniha
Chemické listy
Strany od
158
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT7224,
author="Radka {Buňková} and Ivana {Márová}",
title="Antimutagenic effects of food antioxidants",
booktitle="Chemické listy",
year="2002",
pages="2",
publisher="ČSCH",
address="Brno",
isbn="0009-2770"
}