Detail publikačního výsledku
Influence of different kinds of spices on acrylamide content in buckwheat ginger cakes
MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; ZIELIŃSKI, H.; ZIELIŃSKA, D.; BEDNÁRIKOVÁ, A.
Originální název
Influence of different kinds of spices on acrylamide content in buckwheat ginger cakes
Anglický název
Influence of different kinds of spices on acrylamide content in buckwheat ginger cakes
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
The aim of this study was to assess the impact of selected kinds of spices (clove, cinnamon, allspice, white pepper, anise, star anise, coriander, fennel, nutmeg, cardamom, vanilla, ginger and mix of spices) in buckwheat ginger cakes on acrylamide formation.
Anglický abstrakt
The aim of this study was to assess the impact of selected kinds of spices (clove, cinnamon, allspice, white pepper, anise, star anise, coriander, fennel, nutmeg, cardamom, vanilla, ginger and mix of spices) in buckwheat ginger cakes on acrylamide formation.
Klíčová slova
acrylamide, spices, ginger cakes, buckwheat
Klíčová slova v angličtině
acrylamide, spices, ginger cakes, buckwheat
Autoři
MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; ZIELIŃSKI, H.; ZIELIŃSKA, D.; BEDNÁRIKOVÁ, A.
Rok RIV
2012
Vydáno
17.08.2011
ISSN
0009-2770
Periodikum
CHEMICKE LISTY
Svazek
105
Číslo
18
Stát
Česká republika
Strany od
s1018
Strany do
s1019
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně