Detail publikačního výsledku
Protective effect of food components against oxidative stress in humans
RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.
Originální název
Protective effect of food components against oxidative stress in humans
Anglický název
Protective effect of food components against oxidative stress in humans
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Protective effect of food components against oxidative stress in humans
Anglický abstrakt
Protective effect of food components against oxidative stress in humans
Klíčová slova v angličtině
Protective effect, food, oxidative stress
Autoři
RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.
Vydáno
14.01.2002
Nakladatel
ICS-UNIDO
Místo
Brno
ISBN
80-214-2151-7
Kniha
Sborník
Strany od
289
Strany počet
5
BibTex
@inproceedings{BUT7481,
  author="Michaela {Raková} and Ivana {Márová}",
  title="Protective effect of food components against oxidative stress in humans",
  booktitle="Sborník",
  year="2002",
  pages="5",
  publisher="ICS-UNIDO",
  address="Brno",
  isbn="80-214-2151-7"
}