Detail publikačního výsledku

Protective effect of food components against oxidative stress in humans

RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.

Originální název

Protective effect of food components against oxidative stress in humans

Anglický název

Protective effect of food components against oxidative stress in humans

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Protective effect of food components against oxidative stress in humans

Anglický abstrakt

Protective effect of food components against oxidative stress in humans

Klíčová slova v angličtině

Protective effect, food, oxidative stress

Autoři

RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.

Vydáno

14.01.2002

Nakladatel

ICS-UNIDO

Místo

Brno

ISBN

80-214-2151-7

Kniha

Sborník

Strany od

289

Strany počet

5

BibTex

@inproceedings{BUT7481,
  author="Michaela {Raková} and Ivana {Márová}",
  title="Protective effect of food components against oxidative stress in humans",
  booktitle="Sborník",
  year="2002",
  pages="5",
  publisher="ICS-UNIDO",
  address="Brno",
  isbn="80-214-2151-7"
}