Detail publikace

Quantification of soy isoflavones daidzein and genistain in meat products by HPLC

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Quantification of soy isoflavones daidzein and genistain in meat products by HPLC

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Quantification of soy isoflavones daidzein and genistain in meat products by HPLC

Klíčová slova v angličtině

Quantification, isoflavones, meat products, HPLC

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2002

Vydáno

10. 9. 2002

Nakladatel

ČSCH

Místo

Brno

ISBN

0009-2770

Kniha

Chemické listy

Strany od

197

Strany do

197

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT7486,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Quantification of soy isoflavones daidzein and genistain in meat products by HPLC",
  booktitle="Chemické listy",
  year="2002",
  pages="1",
  publisher="ČSCH",
  address="Brno",
  isbn="0009-2770"
}