Detail publikačního výsledku

Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy

Anglický název

Determination of soy additives in food by capillary zone electrophoresis

Druh

Abstrakt

Originální abstrakt

Prezentovaná práce se zabývá vývojem metody pro stanovení soji v potravinářských výrobcích.

Anglický abstrakt

The presented work deals with the development of a method for the determination of soya in food products.

Klíčová slova

sója, potraviny, kapilární elektroforéza

Klíčová slova v angličtině

soya, food, capillary electrophoresis

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

Vydáno

24.06.2002

Nakladatel

UP Olomouc

Místo

Olomouc

ISBN

80-86238-24-5

Kniha

Sborník příspěvků

Strany od

89

Strany do

90

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT7506,
  author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
  title="Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2002",
  pages="89--90",
  publisher="UP Olomouc",
  address="Olomouc",
  isbn="80-86238-24-5",
  note="Abstract"
}