Detail publikačního výsledku
Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy
ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy
Anglický název
Determination of soy additives in food by capillary zone electrophoresis
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
Prezentovaná práce se zabývá vývojem metody pro stanovení soji v potravinářských výrobcích.
Anglický abstrakt
The presented work deals with the development of a method for the determination of soya in food products.
Klíčová slova
sója, potraviny, kapilární elektroforéza
Klíčová slova v angličtině
soya, food, capillary electrophoresis
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.
Vydáno
24.06.2002
Nakladatel
UP Olomouc
Místo
Olomouc
ISBN
80-86238-24-5
Kniha
Sborník příspěvků
Strany od
89
Strany do
90
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT7506,
author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
title="Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2002",
pages="89--90",
publisher="UP Olomouc",
address="Olomouc",
isbn="80-86238-24-5",
note="Abstract"
}