Detail publikace

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

VRÁNOVÁ, D., FIŠERA, M.

Originální název

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Klíčová slova

Stanovení sojových izoflafonů v masných výrobcích metodou HPLC

Autoři

VRÁNOVÁ, D., FIŠERA, M.

Rok RIV

2003

Vydáno

1. 1. 2003

Nakladatel

ICT Praha

Místo

Praha

ISBN

80-7080-528-5

Kniha

Book of Abstracts

Strany od

94

Strany do

94

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT8563,
  author="Dana {Vránová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
  booktitle="Book of Abstracts",
  year="2003",
  pages="1",
  publisher="ICT Praha",
  address="Praha",
  isbn="80-7080-528-5"
}