Detail publikačního výsledku
The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules
BURDYCHOVÁ, R.; BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.
Originální název
The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules
Anglický název
The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.
Anglický abstrakt
This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.
Klíčová slova
Enterococcus, Herkules, biogenic amine, tyramine
Klíčová slova v angličtině
Enterococcus, Herkules, biogenic amine, tyramine
Autoři
BURDYCHOVÁ, R.; BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.
Rok RIV
2012
Vydáno
14.09.2011
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
CHEMICKE LISTY
Svazek
105
Číslo
S
Stát
Česká republika
Strany od
S1036
Strany do
S1036
Strany počet
1