Detail publikačního výsledku

The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules

BURDYCHOVÁ, R.; BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.

Originální název

The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules

Anglický název

The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules

Druh

Abstrakt

Originální abstrakt

This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.

Anglický abstrakt

This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.

Klíčová slova

Enterococcus, Herkules, biogenic amine, tyramine

Klíčová slova v angličtině

Enterococcus, Herkules, biogenic amine, tyramine

Autoři

BURDYCHOVÁ, R.; BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.

Rok RIV

2012

Vydáno

14.09.2011

Nakladatel

ČSCH

Místo

Brno

ISSN

0009-2770

Periodikum

CHEMICKE LISTY

Svazek

105

Číslo

S

Stát

Česká republika

Strany od

S1036

Strany do

S1036

Strany počet

1