Detail publikačního výsledku

Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit

CETKOVSKÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; POŘÍZKA, J.

Originální název

Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit

Anglický název

Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

In nine cornelian cherry cultivars were investigated selected characteristics (total anthocyanins, total polyphenols, vitamin C content, antioxidant activity).

Anglický abstrakt

In nine cornelian cherry cultivars were investigated selected characteristics (total anthocyanins, total polyphenols, vitamin C content, antioxidant activity).

Klíčová slova

cornelian cherry, Cornus mas, antioxidants

Klíčová slova v angličtině

cornelian cherry, Cornus mas, antioxidants

Autoři

CETKOVSKÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; POŘÍZKA, J.

Rok RIV

2013

Vydáno

16.02.2012

Nakladatel

Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická

Místo

Brno

ISBN

978-80-214-4425-6

Kniha

Studentská odborná konference Chemie a Společnost 2011/12, Sborník příspěvků

Edice

1

Strany od

49

Strany do

53

Strany počet

101

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@inproceedings{BUT90949,
  author="Jitka {Cetkovská} and Milena {Vespalcová} and Jaromír {Pořízka}",
  title="Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit",
  booktitle="Studentská odborná konference Chemie a Společnost 2011/12, Sborník příspěvků",
  year="2012",
  series="1",
  number="1",
  pages="49--53",
  publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická",
  address="Brno",
  isbn="978-80-214-4425-6"
}