Detail publikačního výsledku
Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit
CETKOVSKÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; POŘÍZKA, J.
Originální název
Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit
Anglický název
Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
In nine cornelian cherry cultivars were investigated selected characteristics (total anthocyanins, total polyphenols, vitamin C content, antioxidant activity).
Anglický abstrakt
In nine cornelian cherry cultivars were investigated selected characteristics (total anthocyanins, total polyphenols, vitamin C content, antioxidant activity).
Klíčová slova
cornelian cherry, Cornus mas, antioxidants
Klíčová slova v angličtině
cornelian cherry, Cornus mas, antioxidants
Autoři
CETKOVSKÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; POŘÍZKA, J.
Rok RIV
2013
Vydáno
16.02.2012
Nakladatel
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-4425-6
Kniha
Studentská odborná konference Chemie a Společnost 2011/12, Sborník příspěvků
Edice
1
Strany od
49
Strany do
53
Strany počet
101
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@inproceedings{BUT90949,
author="Jitka {Cetkovská} and Milena {Vespalcová} and Jaromír {Pořízka}",
title="Determination of some important nutritive compounds in various cultivars of cornelian cherry fruit",
booktitle="Studentská odborná konference Chemie a Společnost 2011/12, Sborník příspěvků",
year="2012",
series="1",
number="1",
pages="49--53",
publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická",
address="Brno",
isbn="978-80-214-4425-6"
}