Detail publikačního výsledku
Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín
DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.
Originální název
Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín
Anglický název
Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
V přednášce je podrobně diskutován problém mikrobiální bezpečnosti minimálně opracovaných potravin z hlediska výživy.
Anglický abstrakt
The problem of microbial safety of minimally treated foodstuff and its importance for nutrition is treated in details.
Klíčová slova v angličtině
uchovávání potravin, mikrobiální bezpečnost potravin, kombinace koncentračních metod
Autoři
DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.
Vydáno
22.10.1999
Nakladatel
Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni
Místo
Tatranská Lomnica
ISBN
80-85330-6
Kniha
Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal
Strany od
111
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT939,
author="Milan {Drdák} and Igor {Mráz} and Mária {Veselá}",
title="Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff",
booktitle="Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal",
year="1999",
pages="4",
publisher="Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni",
address="Tatranská Lomnica",
isbn="80-85330-6"
}