Detail publikačního výsledku

Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín

DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.

Originální název

Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín

Anglický název

Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

V přednášce je podrobně diskutován problém mikrobiální bezpečnosti minimálně opracovaných potravin z hlediska výživy.

Anglický abstrakt

The problem of microbial safety of minimally treated foodstuff and its importance for nutrition is treated in details.

Klíčová slova v angličtině

uchovávání potravin, mikrobiální bezpečnost potravin, kombinace koncentračních metod

Autoři

DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.

Vydáno

22.10.1999

Nakladatel

Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni

Místo

Tatranská Lomnica

ISBN

80-85330-6

Kniha

Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal

Strany od

111

Strany počet

4

BibTex

@inproceedings{BUT939,
  author="Milan {Drdák} and Igor {Mráz} and Mária {Veselá}",
  title="Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff",
  booktitle="Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal",
  year="1999",
  pages="4",
  publisher="Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni",
  address="Tatranská Lomnica",
  isbn="80-85330-6"
}