Detail publikačního výsledku

Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.

LICHNOVÁ, A.; MÁROVÁ, I.

Originální název

Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.

Anglický název

Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

The aim of this study was to analyse antimutagenic and antioxidant properties of water extracts of various types of cereals – namely rice, barley and malt.

Anglický abstrakt

The aim of this study was to analyse antimutagenic and antioxidant properties of water extracts of various types of cereals – namely rice, barley and malt.

Klíčová slova

cereals, antimutagenicity, antioxidant properties

Klíčová slova v angličtině

cereals, antimutagenicity, antioxidant properties

Autoři

LICHNOVÁ, A.; MÁROVÁ, I.

Rok RIV

2013

Vydáno

07.12.2012

Nakladatel

VUT v Brně, Fakulta chemická

Místo

Brno

ISBN

978-80-214-4644-1

Kniha

Studentská konference Chemie je život, Sborník příspěvků

Strany od

369

Strany do

374

Strany počet

6

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@inproceedings{BUT96569,
  author="Andrea {Lichnová} and Ivana {Márová}",
  title="Antimutagenic properties of several types of cereals as tested upon yeast strain S.cerevisiae D7.",
  booktitle="Studentská konference Chemie je život, Sborník příspěvků",
  year="2012",
  number="1",
  pages="369--374",
  publisher="VUT v Brně, Fakulta chemická",
  address="Brno",
  isbn="978-80-214-4644-1"
}