Detail publikačního výsledku

Antimutagenic effects of food antioxidants

BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.

Originální název

Antimutagenic effects of food antioxidants

Anglický název

Antimutagenic effects of food antioxidants

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Antimutagenic effects of food antioxidants

Anglický abstrakt

Antimutagenic effects of food antioxidants

Klíčová slova v angličtině

Antimutagenic, food, antioxidants

Autoři

BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.

Vydáno

01.08.2002

Nakladatel

Nordic Congres on Clinical Chem.Mol.Medicine

Místo

Reykjavik, Island

ISBN

0036-5513

Kniha

Scand.J.Clin.Lab.Invest

Strany od

151

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT9798,
  author="Radka {Buňková} and Ivana {Márová}",
  title="Antimutagenic effects of food antioxidants",
  booktitle="Scand.J.Clin.Lab.Invest",
  year="2002",
  pages="2",
  publisher="Nordic Congres on Clinical Chem.Mol.Medicine",
  address="Reykjavik, Island",
  isbn="0036-5513"
}