Detail publikačního výsledku
Antimutagenic effects of food antioxidants
BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.
Originální název
Antimutagenic effects of food antioxidants
Anglický název
Antimutagenic effects of food antioxidants
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Antimutagenic effects of food antioxidants
Anglický abstrakt
Antimutagenic effects of food antioxidants
Klíčová slova v angličtině
Antimutagenic, food, antioxidants
Autoři
BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.
Vydáno
01.08.2002
Nakladatel
Nordic Congres on Clinical Chem.Mol.Medicine
Místo
Reykjavik, Island
ISBN
0036-5513
Kniha
Scand.J.Clin.Lab.Invest
Strany od
151
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT9798,
author="Radka {Buňková} and Ivana {Márová}",
title="Antimutagenic effects of food antioxidants",
booktitle="Scand.J.Clin.Lab.Invest",
year="2002",
pages="2",
publisher="Nordic Congres on Clinical Chem.Mol.Medicine",
address="Reykjavik, Island",
isbn="0036-5513"
}