Detail publikačního výsledku
Polycyclic aromatic hydrocarbons.
ŠIMKO, P.
Originální název
Polycyclic aromatic hydrocarbons.
Anglický název
Polycyclic aromatic hydrocarbons.
Druh
Kapitola, resp. kapitoly v odborné knize
Originální abstrakt
The chapter deals with formation and analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in foodstuff.
Anglický abstrakt
The chapter deals with formation and analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in foodstuff.
Klíčová slova
HPLC, GC, polycyclic aromatic hydrocarbons,
Klíčová slova v angličtině
HPLC, GC, polycyclic aromatic hydrocarbons,
Autoři
ŠIMKO, P.
Rok RIV
2013
Vydáno
02.01.2012
Nakladatel
Wiley-Backwell
Místo
Ames, USA
ISBN
978-0-8138-1816-0
Kniha
Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food
Edice
Food Science
Strany od
429
Strany do
445
Strany počet
16
BibTex
@inbook{BUT98070,
author="Peter {Šimko}",
title="Polycyclic aromatic hydrocarbons.",
booktitle="Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food",
year="2012",
publisher="Wiley-Backwell",
address="Ames, USA",
series="Food Science",
edition="1",
pages="429--445",
isbn="978-0-8138-1816-0"
}