Detail publikačního výsledku

Polycyclic aromatic hydrocarbons.

ŠIMKO, P.

Originální název

Polycyclic aromatic hydrocarbons.

Anglický název

Polycyclic aromatic hydrocarbons.

Druh

Kapitola, resp. kapitoly v odborné knize

Originální abstrakt

The chapter deals with formation and analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in foodstuff.

Anglický abstrakt

The chapter deals with formation and analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in foodstuff.

Klíčová slova

HPLC, GC, polycyclic aromatic hydrocarbons,

Klíčová slova v angličtině

HPLC, GC, polycyclic aromatic hydrocarbons,

Autoři

ŠIMKO, P.

Rok RIV

2013

Vydáno

02.01.2012

Nakladatel

Wiley-Backwell

Místo

Ames, USA

ISBN

978-0-8138-1816-0

Kniha

Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food

Edice

Food Science

Strany od

429

Strany do

445

Strany počet

16

BibTex

@inbook{BUT98070,
  author="Peter {Šimko}",
  title="Polycyclic aromatic hydrocarbons.",
  booktitle="Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food",
  year="2012",
  publisher="Wiley-Backwell",
  address="Ames, USA",
  series="Food Science",
  edition="1",
  pages="429--445",
  isbn="978-0-8138-1816-0"
}