Detail publikačního výsledku
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; HROZOVÁ, L.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Originální název
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.
Anglický název
Analysis of FA in processed cheese using GC
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie
Anglický abstrakt
Analysis of FA in processed cheese using GC
Klíčová slova v angličtině
FA, GC, processed cheese
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; HROZOVÁ, L.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Vydáno
23.05.2005
Nakladatel
VÚPP
Místo
Skalský Dvůr
ISBN
80-86909-01-8
Kniha
Sborník
Edice
5
Strany od
44
Strany do
47
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT16196,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Lenka {Hrozová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.",
  booktitle="Sborník",
  year="2005",
  series="5",
  number="5",
  pages="44--47",
  publisher="VÚPP",
  address="Skalský Dvůr",
  isbn="80-86909-01-8"
}