Detail publikačního výsledku
Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů
VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.
Originální název
Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů
Anglický název
Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů
Anglický abstrakt
Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese
Klíčová slova v angličtině
sensory quality, flavoured cottage cheese
Autoři
VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.
Vydáno
20.01.2005
Nakladatel
Česká společnost chemická
Místo
VŠCHT Praha
ISBN
80-86238-48-2
Kniha
Sborník Mléko a sýry 2005
Edice
4
Strany od
10
Strany do
10
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT16237,
author="Eva {Vítová} and Hana {Lachová} and Blanka {Loupancová}",
title="Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů",
booktitle="Sborník Mléko a sýry 2005",
year="2005",
series="4",
number="4",
pages="10--10",
publisher="Česká společnost chemická",
address="VŠCHT Praha",
isbn="80-86238-48-2"
}