Detail publikačního výsledku

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.

Originální název

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

Anglický název

Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

Anglický abstrakt

Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese

Klíčová slova v angličtině

sensory quality, flavoured cottage cheese

Autoři

VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.

Vydáno

20.01.2005

Nakladatel

Česká společnost chemická

Místo

VŠCHT Praha

ISBN

80-86238-48-2

Kniha

Sborník Mléko a sýry 2005

Edice

4

Strany od

10

Strany do

10

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT16237,
  author="Eva {Vítová} and Hana {Lachová} and Blanka {Loupancová}",
  title="Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů",
  booktitle="Sborník Mléko a sýry 2005",
  year="2005",
  series="4",
  number="4",
  pages="10--10",
  publisher="Česká společnost chemická",
  address="VŠCHT Praha",
  isbn="80-86238-48-2"
}