Detail publikačního výsledku
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAZÁRKOVÁ, Z.; ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Anglický název
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Anglický abstrakt
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Klíčová slova
processed cheese, aroma
Klíčová slova v angličtině
processed cheese, aroma
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAZÁRKOVÁ, Z.; ZEMANOVÁ, J.
Vydáno
11.09.2006
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Místo
Pardubice
ISBN
80-7194-855-1
Kniha
sborník
Edice
3
Strany od
151
Strany do
151
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT21651,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Zuzana {Lazárková} and Jana {Zemanová}",
title="Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="3",
number="2",
pages="151--151",
publisher="Univerzita Pardubice",
address="Pardubice",
isbn="80-7194-855-1"
}