Detail publikačního výsledku

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

ZEMANOVÁ, J.; LAŠTOVIČKOVÁ, M.; VÍTOVÁ, E.; BŘEZINA, P.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.

Originální název

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

Anglický název

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

Anglický abstrakt

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

Klíčová slova v angličtině

bitter ppetides, cheese, MALDI-TOF

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; LAŠTOVIČKOVÁ, M.; VÍTOVÁ, E.; BŘEZINA, P.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.

Vydáno

05.04.2006

Nakladatel

SPU Nitra

Místo

Nitra

ISBN

80-8069-682-9

Kniha

Bezpečnost a kontrola potravin

Strany od

313

Strany do

316

Strany počet

4

BibTex

@inproceedings{BUT25127,
  author="Jana {Zemanová} and Markéta {Laštovičková} and Eva {Vítová} and Pavel {Březina} and Hana {Burianová} and Blanka {Loupancová}",
  title="New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses",
  booktitle="Bezpečnost a kontrola potravin",
  year="2006",
  pages="313--316",
  publisher="SPU Nitra",
  address="Nitra",
  isbn="80-8069-682-9"
}