Detail publikace

Studium antioxidačního účinku vybraných potravin

MÁROVÁ, I.

Originální název

Studium antioxidačního účinku vybraných potravin

Anglický název

Study of antioxidative effect of selected foods

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Antioxidative effect of selected plant foods was studied using stabile dipicryl-hydrazyl radical. The highest effect was observed in lemon, kiwi and pepper. Antioxidative effect exhibited positive corelation with ascorbate content in the food.

Klíčová slova v angličtině

antioxidants, plant foods

Autoři

MÁROVÁ, I.

Rok RIV

2001

Vydáno

3. 9. 2001

Nakladatel

Univerzita Mateja Bela

Místo

Banská Bystrica

ISBN

80-89029-24-8

Kniha

Sborník, 53.zjazd chemických spoločností

Strany od

269

Strany do

269

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT3761,
  author="Ivana {Márová}",
  title="Studium antioxidačního účinku vybraných potravin",
  booktitle="Sborník, 53.zjazd chemických spoločností",
  year="2001",
  pages="1",
  publisher="Univerzita Mateja Bela",
  address="Banská Bystrica",
  isbn="80-89029-24-8"
}