Detail publikace

Study of antioxidant and antimutagenic effect of plant foods

PTÁČEK, P. MÁROVÁ, I. MIKULCOVÁ, A. PEKAŘ, M.

Originální název

Study of antioxidant and antimutagenic effect of plant foods

Typ

abstrakt

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Study of antioxidant and antimutagenic effect of plant foods

Klíčová slova

fruit juice, vegetable juice, flavonoids

Autoři

PTÁČEK, P.; MÁROVÁ, I.; MIKULCOVÁ, A.; PEKAŘ, M.

Vydáno

31. 8. 2004

Místo

Olomouc

ISSN

0232-0061

Periodikum

Acta Universitatis Palackianae olomooucensis Chemica

Ročník

43S

Stát

Česká republika

Strany od

247

Strany do

247

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT60261,
  author="Petr {Ptáček} and Ivana {Márová} and Andrea {Mikulcová} and Miloslav {Pekař}",
  title="Study of antioxidant and antimutagenic effect of plant foods",
  year="2004",
  journal="Acta Universitatis Palackianae olomooucensis Chemica",
  volume="43S",
  pages="247--247",
  address="Olomouc",
  issn="0232-0061",
  note="abstract"
}