Detail publikačního výsledku
Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry
Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.
Originální název
Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry
Anglický název
The reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Referát o možnosti redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry.
Anglický abstrakt
Report about possibilities of the reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use.
Klíčová slova v angličtině
thermophilic, waste water, treatment
Autoři
Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.
Rok RIV
2011
Vydáno
01.10.2003
Nakladatel
VÚPP, ČSCH
Místo
Skalský Dvůr
ISBN
80-902671-6-5
Kniha
Sborník příspěvků
Strany od
470
Strany počet
3
BibTex
@inproceedings{BUT9034,
author="Libor {Babák} and Mojmír {Rychtera} and Radka {Burdychová} and Eva {Vítová}",
title="Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2003",
pages="3",
publisher="VÚPP, ČSCH",
address="Skalský Dvůr",
isbn="80-902671-6-5"
}