Detail publikačního výsledku

Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry

Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.

Originální název

Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry

Anglický název

The reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Referát o možnosti redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry.

Anglický abstrakt

Report about possibilities of the reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use.

Klíčová slova v angličtině

thermophilic, waste water, treatment

Autoři

Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.

Rok RIV

2011

Vydáno

01.10.2003

Nakladatel

VÚPP, ČSCH

Místo

Skalský Dvůr

ISBN

80-902671-6-5

Kniha

Sborník příspěvků

Strany od

470

Strany počet

3

BibTex

@inproceedings{BUT9034,
  author="Libor {Babák} and Mojmír {Rychtera} and Radka {Burdychová} and Eva {Vítová}",
  title="Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2003",
  pages="3",
  publisher="VÚPP, ČSCH",
  address="Skalský Dvůr",
  isbn="80-902671-6-5"
}