Detail publikačního výsledku

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

Originální název

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

Anglický název

Analyse aroma substances of cheese Niva Using various ways of extraction

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

Anglický abstrakt

Use of various ways of extraction for analysis of Niva cheese aroma

Klíčová slova v angličtině

GC, SPME, molecular sieves, cheese

Autoři

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

Vydáno

20.09.2006

Místo

Praha

ISBN

80-7080-620-6

Kniha

sborník

Edice

3

Strany od

166

Strany do

172

Strany počet

6

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@inproceedings{BUT19343,
  author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="3",
  number="1",
  pages="166--172",
  address="Praha",
  isbn="80-7080-620-6"
}