Detail publikace

Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals

LICHNOVÁ, A. HURTOVÁ, J. MÁROVÁ, I.

Originální název

Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

This study aimed to analyze selected types of cereals and rice to heir antioxidant and antimutagenic effects.

Klíčová slova

cereals, cereal products, antioxidant and antimutagenic properties

Autoři

LICHNOVÁ, A.; HURTOVÁ, J.; MÁROVÁ, I.

Rok RIV

2013

Vydáno

1. 10. 2013

Nakladatel

VFU Brno

Místo

Brno

ISBN

978-80-7305-664-3

Kniha

Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Sborník abstraktů

Číslo edice

1

Strany od

47

Strany do

47

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT101809,
  author="Andrea {Lichnová} and Jana {Hurtová} and Ivana {Márová}",
  title="Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals",
  booktitle="Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Sborník abstraktů",
  year="2013",
  number="1",
  pages="47--47",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="978-80-7305-664-3"
}