Detail publikace

Stanovení cínu v konzervovaném ovoci

Křivánková, N. Diviš, P.

Originální název

Stanovení cínu v konzervovaném ovoci

Anglický název

Tin determination in canned fruits

Typ

abstrakt

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Práce se zabývá stanovením cínu v konzervovaném ovoci metodou ICP-OES a uvolňováním cínu z kovových obalů do ovoce

Anglický abstrakt

This work deals with tin determination in canned fruits and with the problem of tin release from metal packaging

Klíčová slova

cín, ovoce, konzervy

Klíčová slova v angličtině

tin, canned fruits

Autoři

Křivánková, N.; Diviš, P.

Vydáno

6. 12. 2013

ISBN

978-80-214-4822-3

Kniha

Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů

Strany od

22

Strany do

22

BibTex

@misc{BUT104063,
  author="Křivánková, N. and Diviš, P.",
  title="Stanovení cínu v konzervovaném ovoci",
  booktitle="Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů",
  year="2013",
  pages="22--22",
  isbn="978-80-214-4822-3",
  note="abstract"
}