Detail publikačního výsledku

Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study

MACUCHOVÁ, Simona; MIKULCOVÁ, Andrea; TIHLÁŘOVÁ, Edita; CHVÁTALOVÁ, Radka; MÁROVÁ, Ivana

Originální název

Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study

Anglický název

Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study

Anglický abstrakt

Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study

Klíčová slova

resveratrol, flavonoids, catechins, wine

Klíčová slova v angličtině

resveratrol, flavonoids, catechins, wine

Autoři

MACUCHOVÁ, Simona; MIKULCOVÁ, Andrea; TIHLÁŘOVÁ, Edita; CHVÁTALOVÁ, Radka; MÁROVÁ, Ivana

Vydáno

20.09.2005

Místo

Brno

ISSN

0009-2770

Periodikum

CHEMICKE LISTY

Svazek

99

Číslo

s

Stát

Česká republika

Strany od

317

Strany do

318

Strany počet

2

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@article{BUT46055,
  author="Simona {Macuchová} and Andrea {Mikulcová} and Edita {Tihlářová} and Radka {Chvátalová} and Ivana {Márová}",
  title="Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study",
  journal="CHEMICKE LISTY",
  year="2005",
  volume="99",
  number="s",
  pages="317--318",
  issn="0009-2770"
}