Detail publikačního výsledku
Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study
MACUCHOVÁ, Simona; MIKULCOVÁ, Andrea; TIHLÁŘOVÁ, Edita; CHVÁTALOVÁ, Radka; MÁROVÁ, Ivana
Originální název
Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study
Anglický název
Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study
Anglický abstrakt
Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study
Klíčová slova
resveratrol, flavonoids, catechins, wine
Klíčová slova v angličtině
resveratrol, flavonoids, catechins, wine
Autoři
MACUCHOVÁ, Simona; MIKULCOVÁ, Andrea; TIHLÁŘOVÁ, Edita; CHVÁTALOVÁ, Radka; MÁROVÁ, Ivana
Vydáno
20.09.2005
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
CHEMICKE LISTY
Svazek
99
Číslo
s
Stát
Česká republika
Strany od
317
Strany do
318
Strany počet
2
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@article{BUT46055,
author="Simona {Macuchová} and Andrea {Mikulcová} and Edita {Tihlářová} and Radka {Chvátalová} and Ivana {Márová}",
title="Antioxidant and antimutagenic properties of several red and white wines: a comparative study",
journal="CHEMICKE LISTY",
year="2005",
volume="99",
number="s",
pages="317--318",
issn="0009-2770"
}