Detail publikačního výsledku

Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods

RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.

Originální název

Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods

Anglický název

Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods

Anglický abstrakt

Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods

Klíčová slova v angličtině

Isolation, antioxidants, plant foods

Autoři

RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.

Vydáno

01.01.2002

Nakladatel

6th Workshop

Místo

Brno

ISBN

80-210-2777-0

Kniha

Book of abstracts

Strany od

38

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT7396,
  author="Michaela {Raková} and Ivana {Márová}",
  title="Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods",
  booktitle="Book of abstracts",
  year="2002",
  pages="1",
  publisher="6th Workshop",
  address="Brno",
  isbn="80-210-2777-0"
}