Detail publikačního výsledku
Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods
RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.
Originální název
Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods
Anglický název
Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods
Anglický abstrakt
Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods
Klíčová slova v angličtině
Isolation, antioxidants, plant foods
Autoři
RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.
Vydáno
01.01.2002
Nakladatel
6th Workshop
Místo
Brno
ISBN
80-210-2777-0
Kniha
Book of abstracts
Strany od
38
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT7396,
author="Michaela {Raková} and Ivana {Márová}",
title="Isolation and biological properties of selected antioxidants presented in plant foods",
booktitle="Book of abstracts",
year="2002",
pages="1",
publisher="6th Workshop",
address="Brno",
isbn="80-210-2777-0"
}