Přístupnostní navigace

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

FCH VUT

Menu
  • Pro uchazeče Submenu
    • Studuj chemii na VUT
    • Nabídka programů
    • Jak se dostat na FCH
    • Přípravné kurzy
    • Den otevřených dveří
    • Kontakty

    E-přihláška

  • Pro Studenty Submenu
    • Aktuality
    • Informace ke studiu
    • Studijní programy
    • Pro prváky
    • Knihovna
    • Studium a stáže v zahraničí
    • Pracovní nabídky
    • Den chemie
    • Chemici z VUT
    • Stipendia
    • Studijní předpisy
  • Věda a výzkum Submenu
    • Témata
    • Centrum materiálového výzkumu
    • Výzkumné skupiny
    • Výsledky VaV
    • Projekty
    • Úspěchy a ocenění
    • Konference a soutěže
    • Kvalifikační řízení
  • Spolupráce Submenu
    • Firemní spolupráce
    • Zahraniční spolupráce
    • Fórum Chemistry and Life
    • Střední školy a FCH
    • Noc vědců
  • O fakultě Submenu
    • Organizační struktura
    • Historie fakulty
    • Kalendář akcí
    • Fotogalerie
    • Absolventi
    • Reklamní předměty
    • Fakultní časopis
    • Pro média
    • Informační tabule
    • Sociální bezpečí
    • Ochrana osobních údajů
    • Kontakty
  • EN
  • Přihlásit se

    Přihlásit se

    • Intranet FCH
    • Web FCH
    • Mail FCH
    • Intraportál
    • Studis
    • Elearning
    • WIKI FCH
    • Věstník VaV
  • Hledat
  • EN

Zavřít

  1. FCH
  2. O fakultě
  3. Organizační struktura
  4. UCHPBT
  5. Aktuality
  6. Aktuality
  7. Konference CzechFoodChem 2025

Konference CzechFoodChem 2025

Ve dnech 18.–20. května 2025 se na Pražské náplavce uskutečnil již 53. ročník symposia o nových směrech ve výrobě a hodnocení potravin – konference CzechFoodChem 2025, pořádaný pod záštitou VŠCHT Praha.
Konference se zúčastnili studenti doktorského programu Ústavu potravin a biotechnologií, konkrétně dva studenti třetího ročníku, Ing. Kristina Trenzová a Ing. Matěj Rychetský, a studentka prvního ročníku Ing. Pavlína Knapovská. Program nabídl odborné přednášky zaměřené například na hmyz jako novou potravinu, alternativní proteiny, fermentaci a možný výskyt toxických látek vznikajících během ohřevu potravin. Mimo odborný program účastníci navštívili Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze, kde se zúčastnili senzorického hodnocení, dále absolvovali návštěvu Betlémské kaple, vystoupení pěveckého sboru ChemChór, a celý program vyvrcholil společenským večerem na náplavce.
Na závěr konference byla udělena cena za nejlepší posterové sdělení, kterou si odnesla naše studentka Ing. Pavlína Knapovská.

Publikováno 29.05.2025 11:58
Odkaz https://www.fch.vut.cz/fakulta/struktura/uchpbt/aktuality/f143295/d291882

Pro uchazeče

  • Studuj chemii na VUT
  • Nabídka programů
  • Jak se dostat na FCH
  • Přípravné kurzy
  • Den otevřených dveří
  • Kontakty
  • E-přihláška

Pro Studenty

  • Aktuality
  • Informace ke studiu
  • Studijní programy
  • Pro prváky
  • Knihovna
  • Studium a stáže v zahraničí
  • Pracovní nabídky
  • Den chemie
  • Chemici z VUT
  • Stipendia
  • Studijní předpisy

Věda a výzkum

  • Témata
  • Centrum materiálového výzkumu
  • Výzkumné skupiny
  • Výsledky VaV
  • Projekty
  • Úspěchy a ocenění
  • Konference a soutěže
  • Kvalifikační řízení

Spolupráce

  • Firemní spolupráce
  • Zahraniční spolupráce
  • Fórum Chemistry and Life
  • Střední školy a FCH
  • Noc vědců

O fakultě

  • Organizační struktura
  • Historie fakulty
  • Kalendář akcí
  • Fotogalerie
  • Absolventi
  • Reklamní předměty
  • Fakultní časopis
  • Pro média
  • Informační tabule
  • Sociální bezpečí
  • Ochrana osobních údajů
  • Kontakty

Vysoké učení technické v Brně

Vysoké učení technické v Brně

Fakulta chemická

Purkyňova 464/118
612 00 Brno

www.fch.vut.cz
info@fch.vut.cz

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © 2025 VUT

Prohlášení o přístupnosti Informace o používání cookies

Nahoru