Přístupnostní navigace

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

FCH VUT

Menu
  • Pro uchazeče Submenu
    • Studuj chemii na VUT
    • Nabídka programů
    • Jak se dostat na FCH
    • Přípravné kurzy
    • Den otevřených dveří
    • Kontakty

    E-přihláška

  • Pro Studenty Submenu
    • Aktuality
    • Informace ke studiu
    • Studijní programy
    • Pro prváky
    • Knihovna
    • Studium a stáže v zahraničí
    • Pracovní nabídky
    • Den chemie
    • Chemici z VUT
    • Stipendia
    • Studijní předpisy
  • Věda a výzkum Submenu
    • Témata
    • Centrum materiálového výzkumu
    • Výzkumné skupiny
    • Výsledky VaV
    • Projekty
    • Úspěchy a ocenění
    • Konference a soutěže
    • Kvalifikační řízení
  • Spolupráce Submenu
    • Firemní spolupráce
    • Zahraniční spolupráce
    • Fórum Chemistry and Life
    • Střední školy a FCH
    • Noc vědců
  • O fakultě Submenu
    • Organizační struktura
    • Historie fakulty
    • Kalendář akcí
    • Fotogalerie
    • Absolventi
    • Reklamní předměty
    • Fakultní časopis
    • Pro média
    • Informační tabule
    • Sociální bezpečí
    • Ochrana osobních údajů
    • Kontakty
  • EN
  • Přihlásit se

    Přihlásit se

    • Intranet FCH
    • Web FCH
    • Mail FCH
    • Intraportál
    • Studis
    • Elearning
    • WIKI FCH
    • Věstník VaV
  • Hledat
  • EN

Zavřít

  1. FCH
  2. O fakultě
  3. Organizační struktura
  4. UCHPBT
  5. Aktuality
  6. Aktuality
  7. Studenti z ÚCHPBT na konferenci v Piešťanech

Studenti z ÚCHPBT na konferenci v Piešťanech

Dne 20.-22. března byla ve slovenských Piešťanech pořádána 21. vědecká konference s mezinárodní účastí na téma Bezpečnosť a kontrola potravín pod vedením slovenské instituce potravinarstvo.sk. Konference byla uskutečněna přímo v oblasti lázeňského ostrova v kongresovém centru Ensana Esplanade.
Na programu byly vědecké a odborné přednášky z oblasti potravin, kontroly potravin a laboratorní diagnostiky. Mezi přednášejícími nechyběla prezentace firem, novinky v oblasti legislativních norem a přednášky odborníků z jednotlivých potravinářských odvětví. Jednotlivé příspěvky byly rozděleny do sedmi sekcí, a to na Aktuální problémy hygieny a bezpečnosti potravin, Mikrobiologická a mykologická bezpečnost potravin, Chemická bezpečnost potravin, Výživa a bezpečnost potravin, Bezpečnost a kontrola mléka a mléčných výrobků, Bezpečnost a kontrola masa a masných výrobků a Bezpečnost a kontrola potravin rostlinného původu.
Konference se zúčastnil tým docenta Pavla Diviše ve složení dok. Jaromír Pořízka, Ing. Jakub Nábělek a Ing. Kristina Trenzová. Jejich příspěvky můžete shlédnout na webu potravinarstvo.sk v sekci posterů, či ve sborníku vědeckých prací

Publikováno 28.03.2024 14:48
Odkaz https://www.fch.vut.cz/fakulta/struktura/uchpbt/aktuality/f143295/d255892

Pro uchazeče

  • Studuj chemii na VUT
  • Nabídka programů
  • Jak se dostat na FCH
  • Přípravné kurzy
  • Den otevřených dveří
  • Kontakty
  • E-přihláška

Pro Studenty

  • Aktuality
  • Informace ke studiu
  • Studijní programy
  • Pro prváky
  • Knihovna
  • Studium a stáže v zahraničí
  • Pracovní nabídky
  • Den chemie
  • Chemici z VUT
  • Stipendia
  • Studijní předpisy

Věda a výzkum

  • Témata
  • Centrum materiálového výzkumu
  • Výzkumné skupiny
  • Výsledky VaV
  • Projekty
  • Úspěchy a ocenění
  • Konference a soutěže
  • Kvalifikační řízení

Spolupráce

  • Firemní spolupráce
  • Zahraniční spolupráce
  • Fórum Chemistry and Life
  • Střední školy a FCH
  • Noc vědců

O fakultě

  • Organizační struktura
  • Historie fakulty
  • Kalendář akcí
  • Fotogalerie
  • Absolventi
  • Reklamní předměty
  • Fakultní časopis
  • Pro média
  • Informační tabule
  • Sociální bezpečí
  • Ochrana osobních údajů
  • Kontakty

Vysoké učení technické v Brně

Vysoké učení technické v Brně

Fakulta chemická

Purkyňova 464/118
612 00 Brno

www.fch.vut.cz
info@fch.vut.cz

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © 2025 VUT

Prohlášení o přístupnosti Informace o používání cookies

Nahoru