Přístupnostní navigace

Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

FCH VUT

Menu
  • Pro uchazeče Submenu
    • Studuj chemii na VUT
    • Nabídka programů
    • Jak se dostat na FCH
    • Přípravné kurzy
    • Den otevřených dveří
    • Kontakty

    E-přihláška

  • Pro Studenty Submenu
    • Aktuality
    • Informace ke studiu
    • Studijní programy
    • Pro prváky
    • Knihovna
    • Studium a stáže v zahraničí
    • Pracovní nabídky
    • Den chemie
    • Chemici z VUT
    • Stipendia
    • Studijní předpisy
  • Věda a výzkum Submenu
    • Témata
    • Centrum materiálového výzkumu
    • Výzkumné skupiny
    • Výsledky VaV
    • Projekty
    • Úspěchy a ocenění
    • Konference a soutěže
    • Kvalifikační řízení
  • Spolupráce Submenu
    • Firemní spolupráce
    • Zahraniční spolupráce
    • Fórum Chemistry and Life
    • Střední školy a FCH
  • O fakultě Submenu
    • Organizační struktura
    • Historie fakulty
    • Kalendář akcí
    • Fotogalerie
    • Absolventi
    • Reklamní předměty
    • Fakultní časopis
    • Pro média
    • Informační tabule
    • Sociální bezpečí
    • Ochrana osobních údajů
    • Kontakty
  • EN
  • Přihlásit se

    Přihlásit se

    • Intranet FCH
    • Web FCH
    • Mail FCH
    • Intraportál
    • Studis
    • Vavis
    • Elearning
    • WIKI FCH
    • Věstník VaV
  • Hledat
  • EN

Zavřít

  1. FCH
  2. O fakultě
  3. Organizační struktura
  4. UCHPBT
  5. Aktuality
  6. Aktuality
  7. Úspěch studentek doktorského studijního programu na konferenci FAT 2025

Úspěch studentek doktorského studijního programu na konferenci FAT 2025

Ve dnech 8.–10. září 2025 se ve španělské Valencii uskutečnil 7. ročník mezinárodní konference Euro-Global Conference on Food Science and Technology (FAT 2025) s mottem „Exploring New Frontiers in Food Science and Technology“. Konference byla zaměřena na aktuální výzvy a trendy v oblasti vědy o potravinách, výživě a technologiích.Mezi hlavní témata patřila chemie potravin, moderní procesy výroby a zpracování, výživová věda a veřejné zdraví, potravinová toxikologie, inovace v oblasti balení a využití nanotechnologií v potravinářství. Velký důraz byl kladen také na problematiku udržitelnosti a bezpečnosti potravinového systému v kontextu měnících se environmentálních podmínek.
Ústav chemie potravin a biotechnologií reprezentovaly čtyři doktorandky – Paula Večeríková, Michaela Kubalová, Pavlína Sniegoňová a Agáta Bendová – které prezentovaly výsledky svých výzkumů formou posterů.
Dvě z nich, Pavlína Sniegoňová a Agáta Bendová, navíc získaly prestižní ocenění Best Poster Award, což je významný úspěch jejich odborné práce. Děkujeme za reprezentaci ústavu i celé fakulty. 


Publikováno 19.09.2025 12:49
Odkaz https://www.fch.vut.cz/fakulta/struktura/uchpbt/aktuality/f143295/d303363

Pro uchazeče

  • Studuj chemii na VUT
  • Nabídka programů
  • Jak se dostat na FCH
  • Přípravné kurzy
  • Den otevřených dveří
  • Kontakty
  • E-přihláška

Pro Studenty

  • Aktuality
  • Informace ke studiu
  • Studijní programy
  • Pro prváky
  • Knihovna
  • Studium a stáže v zahraničí
  • Pracovní nabídky
  • Den chemie
  • Chemici z VUT
  • Stipendia
  • Studijní předpisy

Věda a výzkum

  • Témata
  • Centrum materiálového výzkumu
  • Výzkumné skupiny
  • Výsledky VaV
  • Projekty
  • Úspěchy a ocenění
  • Konference a soutěže
  • Kvalifikační řízení

Spolupráce

  • Firemní spolupráce
  • Zahraniční spolupráce
  • Fórum Chemistry and Life
  • Střední školy a FCH

O fakultě

  • Organizační struktura
  • Historie fakulty
  • Kalendář akcí
  • Fotogalerie
  • Absolventi
  • Reklamní předměty
  • Fakultní časopis
  • Pro média
  • Informační tabule
  • Sociální bezpečí
  • Ochrana osobních údajů
  • Kontakty

Vysoké učení technické v Brně

Vysoké učení technické v Brně

Fakulta chemická

Purkyňova 464/118
612 00 Brno

www.fch.vut.cz
info@fch.vut.cz

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright © 2025 VUT

Prohlášení o přístupnosti Informace o používání cookies

Nahoru