Detail předmětu

Chemie potravin a přírodních látek I

FCH-BC_CHP1Ak. rok: 2019/2020

Jazyk výuky

čeština

Zařazení předmětu ve studijních plánech

  • Program BKCP_CHTPO bakalářský

    specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinně volitelný

  • Program BPCP_CHTPO bakalářský

    specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinně volitelný

  • Program BPCP_CHTP bakalářský

    obor BPCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinně volitelný

  • Program BKCP_CHTP bakalářský

    obor BKCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinně volitelný

  • Program BPCP_CHTP bakalářský

    obor BPCO_CHP , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinný

  • Program BKCP_CHTP bakalářský

    obor BKCO_PCH , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinný

  • Program BKCP_CHTPO bakalářský

    specializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinný

  • Program BPCP_CHTPO bakalářský

    specializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, 4 kredity, povinný

Typ (způsob) výuky

 

Přednáška

26 hod., nepovinná

Vyučující / Lektor