Nabídka programů

Potravinářská chemie a
biotechnologie

Prezenční 2 roky Zakončeno titulem Ing.

Jsme to, co jíme. Chemie potravin zkoumá to, co budeme. Ještě hlouběji proniknete do tajů analýzy biologicky aktivních látek, základních živin nebo aditivních látek. Ponoříte se do studia přírodních látek. Které z nich využívat, aby byly potraviny bezpečné, zdravé a hodnotné. Které se naopak hodí v kosmetologii či farmakologii. A pracovat budete i s nanotechnologiemi.

Jako inženýr chemie budete ovládat teorii i praxi. Prát se o vás budou v potravinářských provozech – ale také v chemických, biochemických, mikrobiologických a biotechnologických laboratořích. Získat vás můžou i v kontrolních institucích nebo v oblasti výzkumu a vývoje.

Tento program zajišťuje Ústav chemie potravin a biotechnologií.

Kvalitní a zdravé potraviny – naše budoucnost

Pojďte na FCH!

Jak se dostat na FCH

Pojďte na FCH!

Jak se dostat na FCH

Odpovědnost: Ing. Jan Brada