Detail projektu

Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu

Období řešení: 05.04.2013 — 31.10.2013

Zdroje financování

Neveřejný sektor - Přímé kontrakty - smluvní výzkum, neveřejné zdroje
- plně financující (2013-04-05 - 2013-10-31)

O projektu

Návrh technologie výroby nápojů z bezinek a další ovocné nebo zeleninové šťávy. Optimalizace složení uvedených kombinovaných nápojů. Pilotní výroba 3 druhů kombinovaných nápojů v biokvalitě.

Popis anglicky
Designing of production of drinks from elderberries and other fruit or vegetable juice. Optimizing the composition of the mixed drinks. Pilot production of three combined drinks of organic quality.

Klíčová slova
bezinky, ovocná šťáva, zeleninová šťáva, kombinovaný nealkoholický nápoj, bioprodut

Klíčová slova anglicky
elderberries, fruit juice, vegetable juice, combined soft drink, organic product

Označení

HS16332070

Originální jazyk

čeština

Řešitelé

Útvary

Ústav chemie potravin a biotechnologií
- příjemce (05.04.2013 - 31.10.2013)
Mendelova univerzita v Brně
- objednatel (01.01.1900 - nezadáno)

Výsledky

VESPALCOVÁ, M.; DIVIŠ, P.; CETKOVSKÁ, J. Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu. 2013. s. 1-26.
Detail