NAŠE PUBLIKACE A APLIKOVANÉ VÝSLEDKY VĚDY A VÝZKUMU
Věříme v sílu odhodlání, neztrácíme touhu objevovat. Náš výzkum přináší jak nové původní poznatky, tak technická řešení a patenty pro komerční sféru.
Modifikace fosforečného pojiva pro žáromateriály
Výsledky s dopadem do praxeRok: 2012
OPRAVIL, T.; PTÁČEK, P.; ŠOUKAL, F. Modifikace fosforečného pojiva pro žáromateriály. 2012.
s. 1-40. Posouzení koroze gum
Výsledky s dopadem do praxeRok: 2012
OPRAVIL, T.; ŠILER, P. Posouzení koroze gum. 2012.
s. 1-75. Charakterizace materiálů Tabond
Výsledky s dopadem do praxeRok: 2012
PETRŮJ, J.; KUČERA, F. Charakterizace materiálů Tabond. 2012. 30 s.
Technologie leštění aspirační mikropipety Spike
Aplikované výsledkyRok: 2012
KOTLÍK, J.; KOTLÍKOVÁ, S.: xx; Technologie leštění aspirační mikropipety Spike. xx. (Ověřená technologie)
Stanovení vybraných hormonálních látek v odpadní vodě kapalinovou chromatografií s hmotnostní detekcí
Publikační výsledkyRok: 2012
OLEJNÍČKOVÁ, Z.; VÁVROVÁ, M.; MRAVCOVÁ, L.; JURASOVÁ, L. Stanovení vybraných hormonálních látek v odpadní vodě kapalinovou chromatografií s hmotnostní detekcí. In Analýza organických látek v životním prostředí, Sborník přednášek z 10. ročníku semináře, 15.10.-17.10.2012. 2012.
s. 426-432. ISBN: 978-80-86380-65-0.Technologie leštění injekční mikropipety Beveled
Aplikované výsledkyRok: 2012
KOTLÍK, J.; KOTLÍKOVÁ, S.: xx; Technologie leštění injekční mikropipety Beveled. xx. (Ověřená technologie)
Technologie balení a způsobu sterilizace fixační mikropipety Hold S
Aplikované výsledkyRok: 2012
KOTLÍK, J.; PRIESNITZ, J.; KOTLÍKOVÁ, S.: xx; Technologie balení a způsobu sterilizace fixační mikropipety Hold S. xx. (Ověřená technologie)
Potlačení vývoje plynů při aplikaci fosfátového pojiva pro žáromateriály
Aplikované výsledkyRok: 2012
PTÁČEK, P.; OPRAVIL, T.; ŠOUKAL, F.; ŠVEC, J.: xx; Potlačení vývoje plynů při aplikaci fosfátového pojiva pro žáromateriály. xx. (Ověřená technologie)
Eliminace akrylamidu v sušenkách s fruktózou aplikací enzymu L-asparaginázy
Publikační výsledkyRok: 2012
MARKOVÁ, L.; MEŠKOVÁ, E.; SINDLER, W.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; KUKUROVÁ, K.; MURKOVIC, M.; CIESAROVÁ, Z.; ŠIMKO, P. Eliminace akrylamidu v sušenkách s fruktózou aplikací enzymu L-asparaginázy. In XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin - Sborník příspěvků. 2012.
s. 93-96. ISBN: 978-80-7080-839-9.Qualitative attributes of cereal products with reduced acrylamide level
Publikační výsledkyRok: 2012
CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; MARKOVÁ, L.; BASIL, E. Qualitative attributes of cereal products with reduced acrylamide level. In 11th Food Chemistry Meeting: New chalenges – Book of fulltext. 2012.
p. 1-4. ISBN: 978-972-745-141-8.Qualitative evaluation of cookies produced by incorporation of coffee extracts into their formulation
Publikační výsledkyRok: 2012
BASIL, E.; CIESAROVÁ, Z.; PASSOS, C.P.; KUKUROVÁ, K.; MARKOVÁ, L.; COIMBRA, M.A. Qualitative evaluation of cookies produced by incorporation of coffee extracts into their formulation. 11th Food Chemistry Meeting: New chalenges – Book of abstracts. 2012. 1 p. ISBN: 978-972-745-132-6.
Eliminace akrylamidu: Zvýšenie bezpečnosti a zachovanie kvality cereálnych potravín
Publikační výsledkyRok: 2012
CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; MARKOVÁ, L.; SÁDECKÁ, J.; BELKOVÁ, R. Eliminace akrylamidu: Zvýšenie bezpečnosti a zachovanie kvality cereálnych potravín. In XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin - Sborník příspěvků. 2012.
s. 90-92. ISBN: 978-80-7080-839-9.Prevence tvorby akrylamidu v cereálních produktech aplikací L-asparaginázy
Publikační výsledkyRok: 2012
MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.; BASIL, E.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; KUKUROVÁ, K.; SINDLER, W.; MURKOVIC, M.; ŠIMKO, P. Prevence tvorby akrylamidu v cereálních produktech aplikací L-asparaginázy. In Zborník z V. Vedeckej konferencie Mladí vedci – Bezpečnosť potravinového reťazca. 2012.
s. 23-27. ISBN: 978-80-970552-6-4.Porovnanie efektívnosti redukcie akrylamidu v sušienkach pomocou komerčne dostupných enzýmov
Publikační výsledkyRok: 2012
BASIL, E.; MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.; BEDNÁRIKOVÁ, K.; KUKUROVÁ, K. Porovnanie efektívnosti redukcie akrylamidu v sušienkach pomocou komerčne dostupných enzýmov. In Zborník z V. Vedeckej konferencie Mladí vedci – Bezpečnosť potravinového reťazca. 2012.
s. 120-123. ISBN: 978-80-970552-6-4.Organoleptické vlastnosti cereálnych produktov po enzýmovej úprave L-asparaginázou
Publikační výsledkyRok: 2012
KUKUROVÁ, K.; CIESAROVÁ, Z.; SÁDECKÁ, J.; VIETORIS, V.; MARKOVÁ, L.; BASIL, E.; BEDNÁRIKOVÁ, A. Organoleptické vlastnosti cereálnych produktov po enzýmovej úprave L-asparaginázou. In VI. Medzinárodná konferencia Kvalita a bezpečnosť potravín 2012. Zborník prednášok. 2012.
s. 114-119. ISBN: 978-80-85348-82-8.
Zobrazeny výsledky 4246 - 4260 z (ze) 8020 výsledků.