Předměty
Polymery v průmyslu, letectví a sportu – BC_PPLS
FCHletní semestrGarant: prof. RNDr. Josef Jančář, CSc.
Postupy a procesy ve výrobní praxi – MC_PPVP
FCHletní semestrGarant: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.
Potravinářská chemie a biochemie – DCO_PCHB
FCHceloroční semestrGarant: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.
Potravinářská legislativa – MC_POL
FCHzimní semestrGarant: doc. RNDr. Renata Mikulíková, Ph.D.
Potravinářská mikrobiologie – DCO_PM
FCHceloroční semestrGarant: prof. Ing. Stanislav Obruča, Ph.D.
Potravinářské inženýrství – DCO_PI
FCHceloroční semestrGarant: prof. Ing. Tomáš Svěrák, CSc.
Praktický úvod do nanotechnologií – BC_UN_P
FCHletní semestrGarant: prof. Ing. Stanislav Obruča, Ph.D.
Praktikum z analytické chemie I – BC_ANC1_P
FCHzimní semestrGarant: doc. Mgr. Renata Komendová, Ph.D.
Praktikum z analytické chemie II – BC_ANC2_P
FCHletní semestrGarant: doc. Mgr. Renata Komendová, Ph.D.
Praktikum z analýzy potravin II – MC_ACP2_P
FCHletní semestrGarant: doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D.
Praktikum z analýzy potravin a přírodních látek – BC_ACP_P
FCHletní semestrGarant: doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D.
Praktikum z anorganické chemie – BC_ACH_P
FCHzimní semestrGarant: doc. Ing. Lukáš Kalina, Ph.D.
Praktikum z anorganické chemie I – BC_ACH1_P
FCHletní semestrGarant: RNDr. Ivana Pilátová, CSc.
Praktikum z anorganické chemie II – BC_ACH2_P
FCHzimní semestrGarant: doc. Ing. Lukáš Kalina, Ph.D.
Praktikum z biochemie – BC_BCH_P
FCHzimní semestrGarant: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.