Ing.
Jaromír Pořízka
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – odborný asistent
+420 54114 9320
porizka@fch.vut.cz
Výuka
Garantované předměty
| MC_BST | Biostatistika Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| MC_ISA_P | Praktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| MC_IA2_P | Praktikum z instrumentální analýzy - S2 Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
| MC_TPO_P | Praktikum z technologie potravin Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| BC_TUP | Technologie uchovávání potravin Česky, letní, FCH, ÚCHPBT |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2025/2026
Vyučované předměty
| MC_BST | Biostatistika Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| MC_BZD | Biostatistika a zpracování dat Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| MC_PISA | Instrumentální a strukturní analýza PCHBT Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| MC_ISA_P | Praktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| MC_IA1_P | Praktikum z instrumentální analýzy - S1 Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
| MC_IA2_P | Praktikum z instrumentální analýzy - S2 Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH |
| MC_TPO_P | Praktikum z technologie potravin Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| BC_SO_P | Seminář oboru CHTP Seminář, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| MC_TIP | Technologie a inženýrství potravin Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
| BC_UCHTP | Úvod do studia chemie a technologie potravin Seminář, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT |
* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2025/2026