Ing.

Jaromír Pořízka

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – odborný asistent

+420 54114 9320
porizka@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

Ing. Jaromír Pořízka, Ph.D.

Výuka

Garantované předměty

MC_BSTBiostatistika
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_ISA_PPraktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_IA2_PPraktikum z instrumentální analýzy - S2
Česky, zimní, FCH, ÚFSCH
MC_TPO_PPraktikum z technologie potravin
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_TUPTechnologie uchovávání potravin
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2025/2026

Vyučované předměty

MC_BSTBiostatistika
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_BZDBiostatistika a zpracování dat
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_PISAInstrumentální a strukturní analýza PCHBT
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_ISA_PPraktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_IA1_PPraktikum z instrumentální analýzy - S1
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH
MC_IA2_PPraktikum z instrumentální analýzy - S2
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH
MC_TPO_PPraktikum z technologie potravin
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_SO_PSeminář oboru CHTP
Seminář, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_TIPTechnologie a inženýrství potravin
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_UCHTPÚvod do studia chemie a technologie potravin
Seminář, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2025/2026