Změn se nebojím, baví mě překonávat překážky
Doktorandka Zuzana Šedrlová nedávno získala ocenění Brno Ph.D. Talent 2019. V rozhovoru nám prozradila, proč sinice mohou být užitečné, jak ji dědeček naučil lásce k chemii, jestli to chtěla někdy ...
Jsme to, co jíme. Chemie potravin zkoumá to, co budeme. Ještě hlouběji proniknete do tajů analýzy biologicky aktivních látek, základních živin nebo aditivních látek. Ponoříte se do studia přírodních látek. Které z nich využívat, aby byly potraviny bezpečné, zdravé a hodnotné. Které se naopak hodí v kosmetologii či farmakologii. A pracovat budete i s nanotechnologiemi.
Jako inženýr chemie budete ovládat teorii i praxi. Prát se o vás budou v potravinářských provozech – ale také v chemických, biochemických, mikrobiologických a biotechnologických laboratořích. Získat vás můžou i v kontrolních institucích nebo v oblasti výzkumu a vývoje.
Tento program zajišťuje Ústav chemie potravin a biotechnologií.
Kvalitní a zdravé potraviny – naše budoucnost
Doktorandka Zuzana Šedrlová nedávno získala ocenění Brno Ph.D. Talent 2019. V rozhovoru nám prozradila, proč sinice mohou být užitečné, jak ji dědeček naučil lásce k chemii, jestli to chtěla někdy ...
Přijít na kloub japonské kultuře a vztahům. To je jeden z hlavních důvodů, kvůli kterým se chce absolvent Fakulty chemické VUT František Mikšík hlásit nyní na postdoktorandskou pozici na ...