doc. Ing.

Pavel Diviš

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – docent

+420 54114 9454
divis@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D.

Výuka

Konzultační hodiny

čtvrtek, 10:00-12:00, D396 (3096) (Purkyňova 464/118, Brno 61200)

Garantované programy

BPCP_CHTPOChemie a technologie potravin
prezenční studium, Česky, Bc., 3 roky, FCH,
BKCP_CHTPOChemie a technologie potravin
kombinované studium, Česky, Bc., 3 roky, FCH,
NPCP_CHPLChemie přírodních látek
prezenční studium, Česky, Ing., 2 roky, FCH,
NKCP_CHPLChemie přírodních látek
kombinované studium, Česky, Ing., 2 roky, FCH,

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2023/2024

Garantované předměty

BC_ACP1Analytická chemie potravin a přírodních látek I
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_ACPL2Analytická chemie přírodních látek II
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
DCO_ANPAnalýza potravin
Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT
BC_BAP_CHTPOBakalářská práce
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MC_BPDSBalení produktů denní spotřeby
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
V_BPLBezpečnost práce v laboratořích
Česky, zimní, FCH
MC_DP_CHPLDiplomová práce
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
DAO_ANPFood Analysis
Anglicky, celoroční, FCH, ÚCHPBT
BA_ACP1Food Analysis
Anglicky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MA_ACP2Food Analysis II
Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT
BAO_ACP_PLaboratory Classes in Food Analysis
Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT
M_SLPFCHTMaster Summer Laboratory Project in Food Chemistry and Technology
Anglicky, letní, FCH
M_WLPFCHTMaster Winter Laboratory Project in Food Chemistry and Technology
Anglicky, zimní, FCH
BC_ACP_PPraktikum z analýzy potravin a přírodních látek
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
CZV_PKPřípravný kurz ke studiu chemie
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
DA_STISpecial Techniques of Instrumental Analysis
Anglicky, celoroční, FCH, ÚCHPBT
DC_STISpeciální techniky instrumentální analýzy
Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT
BC_OHOTechnologie pro zpracování odpadů z potravinářského průmyslu
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
BC_UBP_BTÚvod do bakalářské práce - BT
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_UBP_CHPLÚvod do bakalářské práce - CHPL
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_UBP_PCHÚvod do bakalářské práce - PCH
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_ZVPOZpracování a valorizace průmyslových odpadů
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2023/2024

Vyučované předměty

BC_ACP1Analytická chemie potravin a přírodních látek I
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_ACPL2Analytická chemie přírodních látek II
Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MC_BPDSBalení produktů denní spotřeby
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BA_ACP1Food Analysis
Přednáška, Anglicky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MA_ACP2Food Analysis II
Cvičení, Přednáška, Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT
MA_CMIMCharacterization Methods of Inorganic Materials
Laboratorní cvičení, Anglicky, zimní, FCH, ÚCHM
MC_IAMAInstrumentální analýza pro medicínské aplikace
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH
BC_ACP_PPraktikum z analýzy potravin a přírodních látek
Laboratorní cvičení, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MC_ISA_PPraktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_TNOTechnologie nakládání s odpady
Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHTOŽP
BC_OHOTechnologie pro zpracování odpadů z potravinářského průmyslu
Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MA_ENG4Waste Management and Engineering
Přednáška, Anglicky, letní, FCH, ÚCHTOŽP
MC_ZVPOZpracování a valorizace průmyslových odpadů
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2023/2024