prof. RNDr.

Ivana Márová

CSc.

FCH, ÚCHPBT – ředitel ústavu

+420 54114 9351, +420 54114 9352, +420 54114 9419
marova@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Projekty

  • 2019

    Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.01.2019, ukončení: 31.12.2019
    Detail

  • 2018

    Chemie je život 2018 ‐ studentská vědecká konference, zahájení: 01.01.2018, ukončení: 31.12.2018
    Detail

    Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.01.2018, ukončení: 31.12.2018
    Detail

  • 2017

    Biocompatible and biodegradable 3D scaffolds originated from coffee and winery waste, zahájení: 01.06.2017, ukončení: 31.05.2020
    Detail

    Bioconversion of low-cost fat materials into high-value PUFA-Carotenoid-rich biomass, zahájení: 01.05.2017, ukončení: 31.12.2020
    Detail

    Možnosti neenergetického využití pyrolýzního oleje, zahájení: 16.01.2017, ukončení: 28.07.2017
    Detail

    Chemie je život 2017 - studentská vědecká konference, zahájení: 01.01.2017, ukončení: 31.12.2017
    Detail

    Progresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.01.2017, ukončení: 31.12.2017
    Detail

  • 2016

    TF02000062, Transfer biotechnologie Hydal do Číny, zahájení: 01.02.2016, ukončení: 31.12.2018
    Detail

    Vývoj a aplikace progresivních postupů výroby, zpracování a hodnocení bezpečnosti a kvality potravin, potravinářských surovin a jejich složek, zahájení: 01.01.2016, ukončení: 31.12.2016
    Detail

  • 2015

    Moderní postupy výroby a hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, jejich složek a potravinářských surovin, zahájení: 01.01.2015, ukončení: 31.12.2015
    Detail

  • 2014

    Aplikace progresivních postupů pro zabezpečení zvyšování kvality a bezpečnosti potravin při výrobě a kontrole, zahájení: 01.01.2014, ukončení: 31.12.2014
    Detail

    7AMB14SK020, Využití odpadních substrátů k biotechnologické produkci metabolitů a obohacené kvasinkové biomasy, zahájení: 01.01.2014, ukončení: 31.12.2015
    Detail

    Sledování procesu stárnutí buněk, zahájení: 01.01.2014, ukončení: 31.12.2014
    Detail

  • 2013

    Vývoj nových postupů v potravinářských technologiích , jejich kontrole a bezpečnosti., zahájení: 01.01.2013, ukončení: 31.12.2013
    Detail

  • 2012

    Aplikace moderních metod v potravinářských technologiích , kontrole a bezpečnosti potravin., zahájení: 01.01.2012, ukončení: 31.12.2012
    Detail

  • 2011

    Modernizace postupů kontroly a přípravy technologických postupů při výrobě potravin, potravinových doplňků a využití odpadů z potravinářských výrob, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
    Detail

    Hodnocení zátěže ekosystému prioritními polutanty, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
    Detail

    Inovace Praktika z biochemie zavedením nových instrumentálních úloh, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
    Detail

  • 2010

    Využití chemických, biochemických a toxikologických metod k hodnocení zátěže ekosystémů, zahájení: 01.01.2010, ukončení: 31.12.2010
    Detail

    Studium potravin a potravinových doplňků z pohledu zvýšení jejich bezpečnosti, zdraví prospěšnosti, autentičnosti a využití odpadů, které vznikají při zpracování surovin pro potravinářské účely., zahájení: 01.01.2010, ukončení: 31.12.2010
    Detail

  • 2008

    QH81056, Studium enzymatické aktivity pro zlepšení biologického potenciálu jarního sladovnického ječmene, zahájení: 01.03.2008, ukončení: 31.12.2012
    Detail

    2B08057, Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity ,,českého piva", zahájení: 01.03.2008, ukončení: 31.12.2011
    Detail

  • 2007

    Inovace výuky biochemie na FCH VUT v Brně, zahájení: 01.01.2007, ukončení: 31.12.2007
    Detail

  • 2006

    Kompex kurzů pro celoživotní vzdělávání v oblasti aplikované chemie, ochrany životního prostředí a krizového řízení, zahájení: 05.01.2006, ukončení: 31.12.2007
    Detail

    Rozšíření a inovace předmětu Genové technologie, zahájení: 01.01.2006, ukončení: 31.12.2006
    Detail

    Testování metod transformace kvasinkových buňek crt geny, zahájení: 01.01.2006, ukončení: 31.12.2006
    Detail

    Vliv technologických úprav na kvalitu a chuť přírodních ovocných šťáv, zahájení: 01.01.2006, ukončení: 31.12.2006
    Detail

  • 2005

    IAA400310506, Systémy mikrofluidiky a hmotností spektrometrie pro diferenciální proteomickou a metabolickou analýzu průmyslově významných mikroorganismů, zahájení: 01.01.2005, ukončení: 31.12.2008
    Detail

    Možnosti regulace biosyntézy karotenoidů v kvasinkách, zahájení: 01.01.2005, ukončení: 31.12.2005
    Detail

  • 2004

    Rozšíření a inovace praktika z genových technologií, zahájení: 01.01.2004, ukončení: 31.12.2004
    Detail

    Charakterizace biopolymerů pomocí separačních a MS metod, zahájení: 01.01.2004, ukončení: 31.12.2004
    Detail

    Studium izolace a separace sacharidů z vybraných biologických materiálů, zahájení: 01.01.2004, ukončení: 31.12.2004
    Detail

    Postgraduální kurz aplikované chemie pro učitele středních škol a VOŠ, zahájení: 01.01.2004, ukončení: 31.12.2004
    Detail

  • 2003

    Vliv exogenního stresu na životnost a aktivitu průmyslových kvasinek, zahájení: 01.01.2003, ukončení: 31.12.2003
    Detail

  • 2002

    Vliv stresových faktorů na metabolickou aktivitu karotenogenních kvasinek, zahájení: 01.01.2002, ukončení: 31.12.2003
    Detail

    Sledování vlivu stresových podmínek na produkci pigmentů, zahájení: 01.01.2002
    Detail